Kaart wordt geladen...

Schrijf u in voor dit unieke mini-concert op een prachtige locatie langs de Zaan dat door Monet is vastgelegd op doek. Het concert vindt plaats op zaterdag 25 juni, aanvang 20.00 uur. Wees er snel bij want in het Rijksmonument is slechts plaats voor dertig personen.

Programma

Stichting Monet in Zaandam (programmeur Bas Husslage) verzorgt een korte inleiding. De navolgende muziekserie van circa vijftig minuten wordt verzorgd door drie muziek-professionals van de familie De Ruiter-Heijne.

Clavecimbel en zang

Frans de Ruiter speelt clavecimbel, Manon Heijne is klassiek zangeres, net als hun dochter Fee Suzanne, studente aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dat doen zij in verschillende samenstellingen binnen een reeks composities van Monets tijdgenoten, waaronder Reynaldo Hahn, Gabriël Fauré en Samuel de Lange. U ontvangt ter plaatse een programma met achtergrondinformatie over de afzonderlijke componisten.

Reserveren

Wilt u dit concert meemaken? Reserveer uw plaats door het onderstaande formulier in te vullen. Nadat u plaats is bevestigd betaalt u aan de deur contant de entreeprijs.

Datum/Tijd
Date(s) - 25/06/2016
20:00 - 21:00

Locatie
Oostzijde 221


Reserveer uw ticket

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.