Loading...
Agenda 2017-05-22T08:06:55+00:00

Datum/tijd Beschrijving
03/11/2017
18:00 - 22:00
MonetDiner 2 juni 2017

MonetDiner en Veiling

Het is zo langzamerhand een mooie traditie dat Stichting Monet in Zaandam tweemaal per jaar een MonetDiner organiseert. Rond 2 juni -de dag dat de Franse impressionist Claude Monet arriveerde in Zaandam- en rond 8 oktober -de dag dat hij ons weer verliet-. Een MonetDiner kenmerkt zich door goed gezelschap, lekker eten en een omlijstend programma.

Ook deze keer wordt culinaire gedeelte tot in de puntjes verzorgt door Groeneveld Eten. Zij serveren een 5-gangen diner met een heerlijk wijn arrangement.

Het MonetDiner op 3 november 2017 wordt gehouden in de voormalig Verkadefabriek, Westzijde 170C op de derde etage. Inloop vanaf 18:00 uur, aanvang diner 19:00 uur en we plannen rond 22:00 uur weer huiswaarts te keren.

De all-in kosten voor het MonetDiner bedragen € 60,– waarvan een deel ten goede komt aan Stichting Monet in Zaandam.

Het programma rond het MonetDiner is weer erg aantrekkelijk.

  • Tamara Hoogerwaard, directeur, van het Bakery Institute zal iets vertellen over hun activiteiten;
  • Stichting Monet in Zaandam geeft een update geven over het onderzoek naar het vorig jaar opgedoken prentje “Soleil dus Moulin de Zaandam”;
  • Wladimir Dobber zal een toelichting geven op een nieuw project van de Stichting. In samenwerking met het HMC Amsterdam (Hout en MeubileringsCollege) gaan 2 leerlingen een echte Zaanse Gondel (na)bouwen volgens oude tekeningen en bouwwijze. Deze boot zal later onderdeel gaan uitmaken van de collectie van het MonetAtelier.

Veiling

Vanaf 18.00 uur zijn een flink aantal werken tentoongesteld van Zaanse kunstenaars. Zij maakten die werken in het kader van de Zomerreeks van het Noordhollands Dagblad. Tijdens het MonetDiner worden deze werken geveild. Met de opbrengst van de veiling steunt u de activiteiten van de Stichting Monet in Zaandam.

Kortom een smakelijk en boeiend MonetDiner dat je niet wilt missen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel via onderstaand boekingsformulier of een email naar info@monetinzaandam.nl

Locatie: voormalige Verkadefabriek
Taal:
Meer info en reserveren